Tablou de curățare energetică 09 • Libertate conștientă

0 opinii / Scrie o opinie

Produs vandut de: Anca Nistoroiu
  • 700,00 lei

Toți cei care au cumpărat un tablou, au exclamat: Anca, viata mea s-a schimbat în bine! Îți mulțumesc!

Acest tablou terapeutic este livrat împreună cu un set de carduri de curățare energetică "Toți comunicăm". Toți cumpărătorii din luna mai vor primi acces bonus la un curs online de utilizare a tablourilor energetice, astfel încât să le fie maxim benefic. Cursul de "curățare cu carduri și tablouri" " toți comunicăm va dura două ore jumătate și va include modalități în care folosim cardurile și tablourile pentru a ne elibera de anxietate, frică de viitor, frică de a alege ceva, comportamente urâte și nocive ,ură neputință, durere, incapacitatea de a alege ceea ce dorim ,curățarea relației cu copilul interior, etc.

Adauga in Wishlist
Descriere

Sunt oameni care te vor la cheremul lor , sa faci totul asa cum își doresc ei fără a ține cont de ce vrei tu. Acești oameni epuizează în tine orice dorința de a sta lângă acea persoana ca cere prea multă atenție. 
Cu susținerea cardurilor si tablourilor sa trăim libertatea conștientă în care ne transformam în cea mai bună versiune a noastră!
Acest tablou este creat pentru curățarea acestei energii.

---

Despre terapia cu tablouri si carduri cu curatare energetica:

Te-ai simțit vreodată copleșit de energia negativă din jurul tău ,sau ai avut senzația că echilibrul și armonia au dispărut din viața ta?

Ei bine, te invităm să explorezi minunata lume a terapiei cu carduri și tablouri de curățare energetică, o experiență care nu doar restabilește armonia, ci amplifică și capacitatea ta naturală de autovindecare!

Cu ajutorul cardurilor și tablourilor noastre de curățare energetică, intri într-o călătorie spre vindecarea interioară și echilibrul spiritual. Fiecare card și fiecare tablou este încărcat cu energie pozitivă și vibrații vindecătoare, gata să îți aducă pace și armonie în inimă și în spațiul în care trăiești.

Terapia noastră nu doar curăță energia negativă din jurul tău, ci restabilește și echilibrul în corpul tău. Simți cum tensiunea și stresul se risipesc, lăsând loc pentru liniște și înțelegere. Este o experiență profundă, în care te reconectezi cu propria ta esență și descoperi puterea interioară de vindecare.

Mai mult decât atât, cardurile și tablourile noastre de curățare energetică amplifică capacitatea ta naturală de autovindecare. Ele funcționează ca niște catalizatori pentru transformare, stimulând energia pozitivă și accelerând procesul de vindecare a corpului și sufletului.

Așadar, dacă simți că viața ta are nevoie de o revigorare spirituală sau dacă vrei să îți îmbunătățești starea de sănătate și bunăstare, terapia cu carduri și tablouri de curățare energetică este răspunsul! În această călătorie magică, vei descoperi că ai întotdeauna puterea să aduci armonia și echilibrul în viața ta!

Citeste mai mult
Cum Livram

Cum comanzi si cand primesti comanda? 

PRODUSE FIZICE

Livrari nationale (pe teritoriul Romaniei)

Poti inregistra o comanda oricand in timpul lunii si este onorata in 2-3 zile lucratoare. 

Livrari internationale (pe teritoriul Uniunii Europene, Moldova si Marea Britanie)

Trimite un email la comenzi@meleti.ro inainte de a plasa comanda pentru a verifica conditiile de livrare si taxa de transport.

Pentru mai multe detalii despre noi, click AICI. Nu ezita sa ne suni daca ai intrebari de orice fel ( e cel mai rapid si eficient mod de a obtine raspunsuri la intrebarile tale). Ne gasesti la 0770 732 701. 

PRODUSE DIGITALE

Terapiile si cursurile se achita prin platforma si se livreaza in maxim 24 de ore de catre fiecare furnizor in parte. Deci vei primi un email de la acesta cu datele de acces sau modalitatea de accesare a sesiunii de terapie sau a cursului/meditatiilor pe care le-ai achizitionat.

Scrie o opinie

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Descopera furnizorul
Anca Nistoroiu

Ajut terapeuții și clienții să depășească blocajele, să se elibereze de oboseala psihică și de preluarea emoțiilor, energiilor neprocesate cu ajutorul cardurilor și tablourilor terapeutice. Pun în slujba acestei activități 20 de ani de măiestrie în astrologie, info-energetică, Reiki, Theta Healing, Access Bars și principiile Feng Shui învățate de la Tan Pai.

Produse vandute de Anca Nistoroiu