Sesiune EMDR
Produs vandut de: Carmen Neagu née Eni- 440,00 lei
120.25 Lei x 4 rate |
EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) este o formă de psihoterapie dezvoltată pentru a ajuta persoanele care suferă de traume psihice. Este frecvent recomandată în următoarele situații: traumă și PTSD (Tulburare de Stres Post-Traumatic), anxietate și atacuri de Panică, depresie, doliu și pierderi, fobii, abuzul de substanțe, îmbunătățirea performanței.
Terapia EMDR presupune mai multe sesiuni și un protocol specific, care include stabilirea siguranței, evaluarea memoriei traumatice și desensibilizarea acesteia prin mișcări oculare ghidate sau alți stimuli bilaterali.
EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)
Formă de psihoterapie dezvoltată pentru a ajuta persoanele care au suferit traume psihice.
Este frecvent recomandată în următoarele situații:
- Trauma și PTSD (Tulburare de Stres Post-Traumatic): EMDR este foarte eficient în tratarea traumelor și a simptomelor asociate cu PTSD, cum ar fi flashback-uri, coșmaruri și anxietate severă. Această terapie este utilizată pentru a ajuta pacienții să proceseze și să integreze experiențele traumatice într-un mod mai sănătos.
- Anxietate și atacuri de panică: EMDR poate fi folosit pentru a trata anxietatea, inclusiv atacurile de panică, ajutând persoanele să reducă răspunsul exagerat la stimuli care declanșează anxietatea.
- Depresie: În unele cazuri, EMDR a fost aplicat pentru a ajuta persoanele care suferă de depresie, mai ales când starea este legată de experiențe traumatice anterioare.
- Doliu și pierderi: Terapia EMDR poate fi folosită pentru a ajuta persoanele să facă față pierderilor semnificative, procesând durerea emoțională și traumele asociate cu pierderea.
- Fobii: Prin desensibilizarea și reprocesarea experiențelor care stau la baza fobiilor, EMDR poate ajuta în reducerea fricii intense și iraționale.
- Abuzul de substanțe: EMDR este folosit uneori pentru a trata abuzul de substanțe, abordând traumele subiacente care pot contribui la dependență.
- Îmbunătățirea performanței: Deși mai puțin cunoscut pentru aceasta, EMDR poate fi utilizat pentru a îmbunătăți performanța în domenii precum sportul, prin abordarea anxietăților sau blocajelor mentale care pot afecta performanța.
Terapia EMDR presupune mai multe sesiuni și un protocol specific, care include stabilirea siguranței, evaluarea memoriei traumatice și desensibilizarea acesteia prin mișcări oculare ghidate sau alți stimuli bilaterali.
Vezi toate produsele și serviciile oferite de Carmen Neagu née Eni, în Librari Online Meleti:
Tezaur de greșeli. Ghid de supraviețuire pentru profesori
Cum comanzi si cand primesti comanda?
PRODUSE FIZICE
Livrari nationale (pe teritoriul Romaniei)
Poti inregistra o comanda oricand in timpul lunii si este onorata in 2-3 zile lucratoare.
Livrari internationale (pe teritoriul Uniunii Europene, Moldova si Marea Britanie)
Trimite un email la comenzi@meleti.ro inainte de a plasa comanda pentru a verifica conditiile de livrare si taxa de transport.
Pentru mai multe detalii despre noi, click AICI. Nu ezita sa ne suni daca ai intrebari de orice fel ( e cel mai rapid si eficient mod de a obtine raspunsuri la intrebarile tale). Ne gasesti la 0770 732 701.
PRODUSE DIGITALE
Terapiile si cursurile se achita prin platforma si se livreaza in maxim 24 de ore de catre fiecare furnizor in parte. Deci vei primi un email de la acesta cu datele de acces sau modalitatea de accesare a sesiunii de terapie sau a cursului/meditatiilor pe care le-ai achizitionat.
Sunt profesor, psiholog, psihoterapeut și autor.
Licenţiată în istorie și filologie (UAIC Iași), dețin un master în Istoria evreilor și ebraistică (UAIC Iași), sunt bursieră Extensive Reading Foundation (Japonia) și IATEFL (UK), am o certificare TKT PRACTICAL (Universitatea Cambridge) și o formare în Critical Thinking in Language Learning and Teaching (Universitatea Oregon), cu o experiență de peste 15 ani în predarea limbii engleze într-un liceu din Buzău pentru care am primit distincția European Language Label în 2013 (ANPCDEFP). În 2020 am absolvit Facultatea de Psihologie din Brașov și am devenit facilitator Mentalitate Deschisă în Educație și Dream Manager. În prezent sunt profesor, psiholog clinician și psihoterapeut integrativ în supervizare.
În 2022, mi-am publicat prima carte, „Tezaur de greșeli. Ghid de supraviețuire pentru profesori” însoțită de jurnalul de practică „Îmblânzirea anxietății. Ghid terapeutic pentru profesori”. Publicațiile constituie psihoeducația de care are nevoie orice profesor în momentele în care nu vrea să mai meargă la școală.
Visul meu este ca fiecare elev din România să își valorizeze greșeala ca o experiență de învățare pentru ca adultul de mai târziu să conștientizeze că în timp ce greșeala trece, lecția este cea care ne transformă.