Aripi cusute

10 opinii / Scrie o opinie

Produs vandut de: Andreea Fechete
  • 61,00 lei

Cartea are ca scop principal să ajute toate sufletele care se simt singure, pierdute și fără forță!!!

Vei descoperi care sunt punctele cele mai sensibile care te blochează în procesul de transformare și vei înțelege de ce nu poți înainta spre prosperitate, abundență, sănătate. 

Fiecare exemplar vine impreuna cu un cadou surpriză, o pană norocoasă ❤️

Adauga in Wishlist
Descriere

Aceasta carte te învață cum să-ți deschizi aripile și să zbori mai departe spre scopul și menirea ta pe această planetă!

Aici vei găsi  principalele chei care ajută la deblocarea ușilor spre lumina Divină!

Cartea are ca scop principal să ajute toate sufletele care se simt singure, pierdute și fără forță!!!

Vei afla de ce atragi mai mult părțile rele și de ce nu vin cele bune!

Vei descoperi care sunt punctele cele mai sensibile care te blochează în procesul de transformare și vei înțelege de ce nu poți înainta spre prosperitate, abundență, sănătate.. Deasemenea vei gasi tehnici care, dacă vor fi puse în practică, îți vor schimba vibrația interioară care va îmbunătăți starea psihică și cea de sănătate!

Cum Livram

Cum comanzi si cand primesti comanda? 

PRODUSE FIZICE

Livrari nationale (pe teritoriul Romaniei)

Poti inregistra o comanda oricand in timpul lunii si este onorata in 2-3 zile lucratoare. 

Livrari internationale (pe teritoriul Uniunii Europene, Moldova si Marea Britanie)

Trimite un email la comenzi@meleti.ro inainte de a plasa comanda pentru a verifica conditiile de livrare si taxa de transport.

Pentru mai multe detalii despre noi, click AICI. Nu ezita sa ne suni daca ai intrebari de orice fel ( e cel mai rapid si eficient mod de a obtine raspunsuri la intrebarile tale). Ne gasesti la 0770 732 701. 

PRODUSE DIGITALE

Terapiile si cursurile se achita prin platforma si se livreaza in maxim 24 de ore de catre fiecare furnizor in parte. Deci vei primi un email de la acesta cu datele de acces sau modalitatea de accesare a sesiunii de terapie sau a cursului/meditatiilor pe care le-ai achizitionat.

Scrie o opinie

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Descopera furnizorul
Andreea Fechete

Sunt Andreea Fechete, am 31 ani și sunt life coach și terapeut thetahealing. Trupul și sufletul mi-au trimis nenumărate semnale de mulți ani, arătându-mi că nu sunt bine, că nu sunt pe drumul cel bun, până când……În urmă cu doi ani, am  trăit noaptea neagră a sufletului, din care am avut doar două singure variante: de a muri sau de a renaște! Am ales să investesc și să lucrez cu mine  pentru a putea continua drumul in această viață! Acum imi trăiesc menirea, acum știu de ce am venit aici și care este rolul meu din viața aceasta! Am ales să merg pe drumul vindecării împreună cu alte suflete care își vor dori să mi se alăture! Interacțiunea mea cu cei din jur mi - a confirmat că am darul Divin de a ajuta sufletele să meargă pe calea lor, pe calea bună spre binele lor cel mai înalt! Sunt aici sa-ți fiu alături, sunt aici sa te ajut sa-ți descoperi blocajele care te țin în stagnare, sunt aici să te ajut SĂ GĂSEȘTI SOLUȚIA cea bună din acel moment pentru tine și NU să  îți spun ce să faci !!! ! Toate gândurile bune către voi! Cu recunoștință infinita, Andreea!

Produse vandute de Andreea Fechete